Ultimele Știri

Mircea Geoană: PSD să asculte mai mult de vocea străzii și a disporei

După eșecul suferit de PSD la alegerile prezidențiale, senatorul Mircea Geoană a explicat greșelile făcute de partidul său, iar pe viitor îndeamnă să asculte mai mult de „vocea străzii”.

Mircea Geoană consideră drept „un moment dramatic pentru stânga românească” înfrângerea lui Victor Ponta în turul final al alegerilor prezidențiale, iar pentru a nu repeta această greșeală el a subliniat că PSD trebuie să rămână în dialog permanent cu românii.

„Rezultatele de ieri ne arată că PSD are datoria să asculte mai mult vocea străzii și vocea diasporei și să învețe din grețelile făcute. Dincolo de alegeri, viața românilor din țară și din străinătate trebuie să fie o preocupare constantă pentru PSD și să înțelegem că trebuie să existe un dialog constant cu românii. Putem rămâne principala forță politică a României doar dacă ne asumăm greșelile și ascultăm mesajul oamenilor”, a scris Mircea Geoană pe pagina sa de facebook.

Senatorul a cuprins în mesajul său și motivele care au adus la acest eșec „mai grav decât cel din 2004”, astfel managementul deficitar al partidului, poziția publică ambigua față de problema critică a corupției, ignorarea sistematică a nevoilor legitime ale masivei diaspore românești „au contribuit la un val de vot negativ de o intensitate fără precedent” pentru PSD.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*