Ultimele Știri

Mircea Geoană: ”Partidul nostru are resurse de înţelepciune şi de luciditate pentru a merge mai departe”

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat că partidul din care face parte, va face față situațiilor prin care trece în momentul de față. Conform acestuia, partidul dispune de îndeajuns de multe resurse pentru a merge mai departe.

Geoană a declarat că ședința de joi, 27 noiembrie, va fi una ”calmă” și ”lucidă”, urmând să se discute lucruri cu adevărat importante.

”Sunt convins că va fi o discuţie lucidă, calmă, responsabilă şi nu este prima dată când trecem prin momente delicate. Sunt convins că în cele din urmă interesul comun al guvernării noastre şi un răspuns pe care suntem datori să îl dăm societăţii româneşti, va ieşi la iveală”

De asemenea, senatorul PSD este încrezător în viitorul partidului și asigură că acesta va găsi resurse necesare pentru a merge mai departe. Deși lucrurile se arată extrem de sensibile pentru partid, în urma eșecului produs în diaspora în cadrul alegerilor prezidențiale, PSD-ul își menține poziția și oricare dintre cei responsabili pentru scandalurile din diaspora, nu vor să renunțe la funcțiile pe care le dețin.

”Pot să vă asigur, din experienţa mea mai veche cu astfel de momente, că partidul nostru are resurse de înţelepciune şi de luciditate pentru a găsi răspunsurile cele mai adecvate, pentru a merge mai departe”.

Pe de altă parte, întrebat dacă se așteaptă la o excludere din funcție, Dan Șova a răspuns că nu se așteaptă la astfel de măsuri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*