Ultimele Știri

Mircea Geoană, audiat în dosarul lui Marian Vanghelie

Mircea Geoană la DNA

Fostul președinte PSD, Marian Vanghelie a fost audiat timp de două ore, astăzi, de procurorii anticorupție. Acesta a venit la sediul DNA însoțit de avocat, fiind citat ca martor în dosarul lui Marian Vanghelie.

Senatorul a refuzat să facă declaraţii la intrarea în sediul DNA, iar la ieşire a mărturisit că doar a fost chemat de procurori să dea o declaraţie într-un dosar aflat în lucru, precizând că nu poate să spună mai mult, pentru că este o cauză aflată în faza de urmărire penală.

 

Surse judiciare susţin că Mircea Geoană a fost citat pentru a da declaraţii, în calitate de martor, în dosarul lui Marian Vanghelie.

Primarul suspendat al Sectorului 5 este în arest preventiv din 14 martie, în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

În acelaşi dosar este arestat preventiv, tot din 14 martie, şi vărul lui Vanghelie, Mircea-Sorin Niculae, asociat şi administrator al mai multor societăţi comerciale, fiind acuzat de complicitate la luare de mită şi de spălare de bani. De asemenea, şoferul lui Vanghelie, Adrian Murgoci, directoarea Economat Sector 5, Laura Ciocan, şi soţul acesteia, Sorin Ciocan, toţi acuzaţi de favorizare a făptuitorului şi mărturie mincinoasă, sunt cercetaţi sub control judiciar.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*