Ultimele Știri

Mircea Dușa a trimis Armata a IV-a Transilvania fără combustibil la parada de la Alba Iulia

Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman (PNL), a declarat că ministrul Apărării Naționale, Mircea Duşa, a trimis Armata a IV-a Transilvania la parada de Ziua Naţională de la Alba Iulia fără combustibilul necesar, iar Primăria şi Consiliul Judeţean au fost nevoite să cumpere circa 3.000 de litri de motorină pentru repetiţii şi paradă.

„Este un fapt unic în istoria Zilei Naţionale a României de la Alba Iulia: ministrul Duşa a trimis Armata a IV-a Transilvania la paradă la Alba Iulia fără combustibilul necesar. Prin urmare, Primăria si Consiliul Judeţean Alba au acoperit necesarul de circa 3.000 de litri de motorină pentru repetiţii şi paradă! Pentru ofensa adusă Armatei şi românilor de Ziua Naţională, cer demisia ministrului Duşa, care cred că astfel demonstrează că este mândru că este român”, spune Florin Roman.

 La Manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale vor participa  în acest an peste 800 de militari, dar şi autovehicule militare şi tehnică de luptă. Defilarea se va încheia cu o formaţie de zbor alcătuită din aeronave de luptă MiG-21 Lancer din dotarea Bazei 71 Aeriene „General Emanoil Ionescu” de la Câmpia Turzii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*