Ultimele Știri

Mircea Băsescu în arest la domiciliu

Mircea Băsescu a câştigat apelul pe care l-a înaintat Tribunalului din Constanţa. Acesta a solicitat, pentru a 21-a oară, să fie cercetat în arest la domiciliu. 

Aceeaşi măsură s-a acceptat şi în cazul lui Marian Căpăţână, complicele lui Mircea Băsescu. Cei doi au fost arestaţi preventiv în 20 iunie fiind cercetaţi pentru trafic de influenţă.

Potrivit procurorilor, la începutul anului 2011, după ce faţă de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, s-a luat măsura arestării preventive de către Tribunalul Olt, fiul acestuia, Florin Anghel, i-ar fi remis lui Mircea Băsescu suma de 250.000 de euro, prin intermediul lui Marian Căpăţână, în schimbul promisiunii că fratele preşedintelui va interveni pe lângă magistraţii învestiţi cu soluţionarea dosarului în care Bercea era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot, dar şi pentru alte cereri incidente în acea cauză. Ulterior, pentru că Bercea Mondial nu a fost pus în libertate, Florin Anghel i-ar fi dat lui Marian Căpăţână şi suma de 350.000 de euro, în acelaşi scop.

După cinci luni, Mircea Băsescu se întoarce acasă însă va trebui să respecte condiţiile impuse pentru arestul la domiciliu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*