Ultimele Știri

Minivacanța studenților, un abuz în serviciu comis de Ponta, conform lui Predoiu

Prim-vicepreşedintele ACL, Cătălin Predoiu, a făcut mai multe afirmații legate de decizia lui Victor Ponta de a le acorda o minivacanță studenților. Acesta a scos în evidență motivul principal pentru care Ponta a recurs la această metodă, și anume că nu vreă să îi știe pe studenți ”grupați”.

Astăzi, 11 noiembrie, s-a aprobat proiectul conform căruia studenţii vor avea zi liberă vineri, 14 noiembrie, şi luni, 17 noiembrie. Acest proiect a fost aprobat în baza unei hotărâri aprobate de Guvern, astfel încât studenții să nu se confrunte cu imposibilitatea de a merge în zona de proveniență cu scopul de a își exercita dreptul de vot.

Decizia nu este văzută cu ochi buni de toată lumea, iar Predoiu a afirmat că Ponta are cu totul alte interese decât cele aparente, pentru care recurge la astfel de decizii în perioada aleferilor prezidențiale. Acesta este de părere, de asemenea, că din punct de vedere administrativ, Ponta a comis un abuz în serviciu prin a oferi această minivacanță studenților.

„În legătură cu minivacanţa acordată studenţilor, eu sunt convins că studenţii sunt mult mai inteligenţi decât domnul Ponta şi vor înţelege că ceea ce vrea premierul nu e să le ofere trei zile libere, ci să nu-i ştie grupaţi, pentru că votul tinerilor nu merge către domnul Ponta, merge către domnul Iohannis”, a spus Predoiu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*