Ultimele Știri

Ministrul Sănătăţii: Sunt între 33 și 35 de pacienți în stare critică

banicioiu

Ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu  efectuează în această seară un tur al spitalelor pentru a se asigura că spitalele dispun de toate resursele necesare.  

Sunt între 33 și 35 de pacienți în stare critică. Se fac toate eforturile pentru a-i stabiliza”, a spus ministrul. El a adăugat că mai sunt patru răniți care nu au fost identificați, iar la Institutul de Medicină Legală mai sunt de identificat trei persoane decedate.

Din păcate, și noaptea asta va fi la fel de grea ca și noaptea trecută și la fel de importantă pentru reușita tratării pacienților”, a adăugat Nicolae Bănicioiu.

„Personalul medical, ei au reușit, s-au mobilizat, le mulțumim pentru efort”, a mai spus ministrul.

„Admirabil la colegii mei e faptul că au venit din proprie inițiativă, nu i-a chemat nimeni”, a declarat și medicul Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar.

„Astăzi am avut 200 de donări. Mâine reluăm activitatea la ora 8. Cred că am reușit să facem o activitate inimaginabilă. Au fost niște acte de bunăvoință și de prietenie din partea tuturor celor care au fost aproape și de corpul medical, și de pacienți. O solidaritate execpțională”, a spus medicul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*