Ultimele Știri

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, se va adresa Parlamentului pentru a-şi explica afirmaţia că a minţit la CEDO

raluca pruna

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, se va adresa Parlamentului marţi, înainte de votul asupra moţiunii simple împotriva sa, a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

Secretarul PSD al Camerei Deputaţilor a afirmat că Raluca Prună ar urma să se adreseze Parlamentului la ora 11:30, şedinţa de vot final fiind programată pentru ora 12:30.

Ministrul Justiţiei a adresat o scrisoare preşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, pentru că nu a putut fi prezentă la dezbaterea moţiunii simple depuse de PSD, cerând să ia cuvântul în şedinţa plenului din săptămâna 17- 18 octombrie.

„Vă transmit scuze, dumneavoastră şi membrilor Camerei Deputaţilor, pentru că – din motive independente de voinţa mea – nu am putut fi prezentă la ora dezbaterii moţiunii simple în data de 11 octombrie 2016. Doresc să am oportunitatea să mă adresez Parlamentului, cu precădere semnatarilor moţiunii simple, înainte de votul programat şedinţa plenului din săptămâna 17- 18 octombrie”, a susţinut Raluca Prună, în scrisoarea adresată Camerei Deputaţilor.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, le-a transmis deputaţilor marţi, în timpul dezbaterii moţiunii simple, că nu va putea veni în faţa lor pentru că avionul său întârzie, însă va răspunde întrebărilor care îi sunt adresate săptămâna viitoare, mesajul fiind transmis, de la tribuna Palamentului, de vicepremierul Costin Borc. Acesta a anunţat că avionul cu care ministrul Justiţiei se întorcea în ţară avea întârziere din cauza vremii nefavorabile.

În replică, social-democratul Florin Iordache a afirmat că este de părere că premierul Cioloş o va demite pe Raluca Prună după ce va citi moţiunea.

Votul asupra moţiunii va avea loc marţi, 18 octombrie, după ce săptămâna trecută, în urma verificării cvorumului, deputatul PSD Gabriel Vlase a decis suspendarea şedinţei, în sală fiind prezenţi prea puţini deputaţi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*