Ultimele Știri

Ministrul Educaţiei: Nu am colaborat cu Securitatea, îi voi da în judecată pe cei care au făcut aceste afirmaţii calomnioase

mircea-dumitru

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, respinge orice fel de acuzaţie că ar fi colaborator al securităţii „în orice formă”, spunând, într-o conferinţă de presă, că nu a semnat niciun angajament cu fosta Securitate şi că „documentele care sunt prezentate în presă nu au fost produse” de el. Dumitru a cerut CNSAS să vină cu un punct de vedere public cu privire la statutul său şi a menţionat că îi va da în judecată „pe cei care au făcut aceste afirmaţii”.

„Resping orice fel de acuzaţie că aş fi colaborat în orice formă cu fosta securitate. Nu am fost nici membru, nici colaborator, nu am făcut poliţie politică, nu am avut niciodată un contact cu securitatea, nu am semnat niciun angajament. Documentele prezentate în presă nu sunt produse de mine”, a spus Mircea Dumitru.

El a cerut CNSAS „să vină cu un punct de vedere public, clar”, cu privire la statutul său.

„Ce s-a întâmplat este un fals, o calomnie, voi acţiona în instanţă pe cei care au făcut aceste afirmaţii defăimătoare la adresa mea în spaţiul public”, a mai arătat ministrul Educaţiei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*