Ultimele Știri

Ministerul Educației oferă imigranților locuri în căminele Universității

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu a anunțat că Universitatea Politehnică din București și Universitatea din București își exprimă disponibilitatea de a oferi cazare și masă pentru 230 de refugiați.

Căminul Universității în care vor fi găzduiți circa 80 de imigranți este căminul din Măgurele, reprezentanții asigurând că numărul de refugiați primiți acolo nu va afecta în niciun fel numărul de locuri garantate studenților. Conform acestora, căminele Universității ar dispune de 150 de locuri de urgență la care se vor apela acum.

„Universitatea Politehnică din București și Universitatea București au disponibilitatea de a oferi cazare și masă pentru 230 de refugiați: Universitatea Politehnică din București — 150 de locuri cazare și masă și Universitatea din București — 80 de locuri pentru refugiați cazare și masă”, a afirmat ministrul.

Comisiile de apărare, politică externă, afaceri europene ale Camerei Deputaților și Senatului și Comisia specială a Parlamentului pentru aderarea României la Spațiul Schengen s-au reunit, marți, la Parlament, pentru a dezbate problema migrației. La discuții participă reprezentanți ai Ministerelor de Interne și de Externe și ai Administrației Prezidențiale. Printre aceștia se numără consilierul prezidențial Leonard Orban, secretarul de stat în MAE George Ciamba, secretarul de stat în MAI Toma Neagu, potrivit Mediafax.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*