Ultimele Știri

Ministerul de Interne ne aburește… avem o mușamalizare a cazului Bogdan Gigină?

Gabriel_Oprea

Ministerul de Interne a emis un comunicat de presă prin care nu ne spune nimic, doar că păstrează tăcerea în cazul morții polițistului de la Brigada Rutieră. 

Potrivit informațiilor noastre Ministerul de Interne refuză să trimită documentele cerute de procurori.  Avem un abuz de putere și un comportament mârșav din partea grangurelui Gabriel Oprea, care se ține cu dinții de scaun. Polțiștii și cetățeni nu sunt impasibili la cele întâmplate și nu se vor lăsa până adevărul nu va ieși la iveală.

Aseară, polițiștii rutieri plângeau pe stradă la comemorarea motocicliștilor. Doare, a murit un om nevinovat, dar pentru Oprea e mai importantă funcția decât onoarea. Legea nu interzice declarațiile publice, domnilor de la M.A.I., nu suntem toți proști în țara asta.

Această atitudine a instituției conduse de Gabriel Oprea ne duce cu gândul mai degrabă la tentativa de ascundere a unei crime. Știm cu toții că s-a deschis un dosar la Tribunalul București, dar vrem să aflăm date concrete nu abureli, ne-am săturat de obediența acestui individ numit Gabriel  Oprea.

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a deschis, la data de 20 octombrie a.c., o anchetă în care se fac cercetări privind cauzele și împrejurările producerii accidentului. Potrivit prevederilor Codului de Procedură Penală, privind Competenţa Procurorului, „procurorul  conduce şi  controlează nemijlocit  activitatea de urmărire penală a poliţiei judiciare şi a organelor de cercetare penală speciale, prevăzute de lege”.

Conform prevederilor legale, MAI şi reprezentanții săi, inclusiv ministrul afacerilor interne, nu pot face declarații publice sau prezenta detalii pe acest subiect înainte de finalizarea anchetei.

Ministerul Afacerilor Interne respectă întocmai  prevederile legale și acordă sprijin activ tuturor instituţiilor abilitate să soluţioneze această cauză.” – se arată în comunicatul M.A.I.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*