Ultimele Știri

Ministerul Comunicațiilor | Marius Raul Bogdan este deținătorul site-ului extremist ”înliniedreaptă”

bostan

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, l-a propus la ministerul Comunicațiilor pe Marius Raul Bogdan ”licențiat în informatică și master în management, lider in Liga Studenților și apoi Președinte al TUNȚ, funcționar de rang înalt al Guvernului Radu Vasile și Mugur Isărescu, implicat în reforma administrației locale, acum antreprenor, cofondator VMB Partners și investitor în mai multe afaceri, Președinte FNTM, vicepreședinte al Fundației Ioan Bărbuș, ambasador al Romanian Business Leaders, liderul al proiectului Repatriot, se arată pe site-ul extremist înliniedreaptă.net/ro.

Potrivit informațiilor apărute inițial pe internet se arată că registratarul domeniului ”înliniedreaptă” este chiar ministrul desemnat la Comunicații, Marius Raul Bostan. Acesta a încercat să își ascundă urmele ștergând portalul ”înliniedreaptă.com”, păstrând doar domeniile ”.ro și .net”, însă din păcate internetul nu uită dl. Marius Raul Bostan.

12208778_10153434697789550_3396089156913249145_n

Atacuri la adresa activiștilor și societății civile

Site-ul înliniedreaptă este cunoscut pentru atacurile la persoană, xenofobie, rasism și propagandă extremistă pro-americană. În timpul protestelor din ultimii ani acest site a lansat atacuri repetate la adresa mai multor persoane cunoscute pentru activismul civic, cum ar fi Claudiu Crăciun, Alexandru Alexe, Paul Iurea, George Epurescu, revoluționarul Ioan Cristian Lefter și nu numai. 

”Alexandru Alexe – un protestatar de imprumut, fost aliat al lui Mircea Dogaru în tranșeele războiului USL împotriva statului de drept. Și pentru ca am scris deja despre el, o să ma citez: Unul dintre cei mai prezenți și guralivi protestatarii din Bucuresti, este cel care a organizat primul “Occupy” din Romania, Occupy Bucharest, în oct 2011 ( imagini aici), și de atunci participă la majoritatea protestele grupurilor stîngiste bucureștene. Este omul bun la toate, îl poți chema dacă organizezi cu prietenii un protest antigaze de șist, pentru “salvarea” Roșiei Montane, împotriva dictaturii băsiste, împotriva FMI, împotriva capitalismului, sau doar așa, anarhic, împotriva “sistemului”. Se simte în largul lui, în egala măsura, printre anarhiști, ecologiști și neomarxiști, dar și printre ultrași, și ca să fie pachetul complet, nici în fața lui Miron Cozma sau a lui Mircea Dogaru nu roșește. Alexandru Alexe este una dintre punțile de legătura dintre USL, vechii comuniști și ONG-ismul neomarxist.”, relata site-ul înliniedreapta despre Alexandru Alexe, unul din cei mai cunoscuți activiști civici din România.

alexandru-alexe-vama-verde

Gazele de șist au reprezentat un alt subiect fierbinte pentru propagandiști extremiști de la înliniedreaptă: „Lobiul rusesc împotriva gazelor de șist”

”Claudiu Crăciun, un diversionist printre protestatari”, titra site-ul înliniedreaptă în timpul protestelor care au produs căderea guvernului Ponta. Acest portal are o predilecție în atacarea activiștilor din Piața Universității, cu scopul evident de a discredita orice mișcare civică. 

craciun-lefter

Atacuri xenofobe și rasiste la adresa comuității gay din România sunt o altă operă a site-ului înliniedreaptă și nu numai. Puteți citi mai multe materiale despre actele de rasism și xenofobie ale acestul site deținut de noul ministru desemnat al Comunicațiilor, Marius Raul Bostan, aici:

Despre portalul extremist “În Linie Dreaptă” (1)

Despre portalul extremist “În Linie Dreaptă” (2)

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Ministerul Comunicațiilor | Marius Raul Bogdan este deținătorul site-ului extremist ”înliniedreaptă”

  1. Dar tu cine esti ishatul de ne bagi pe gat poponarii si islamistii?Cine te plateste?Ca daca o faci pe gratis esti dobitoc fara pereche!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*