Ultimele Știri

Miliardul FURAT: Vlad Filat ar putea ajunge în spatele gratiilor. Aviz pozitiv în comisia juridică pentru ridicarea imunității

vlad filat

Liderul PLDM, Vlad Filat, ar putea rămâne fără imunitate parlamentară. Comisia juridică a dat aviz pozitiv pentru ridicarea imuntății lui Vlad Filat. Pentru asta au votat opt deputaţi din Comisia juridică pentru numiri şi imunităţi , iar alţi trei membri au fost împotrivă. 

Proiectul urmează să fie prezentat în plenul Legislativului pentru a fi supus votului. Dacă Parlamentul va susţine proiectul, atunci Vlad Filat va putea fi reţinut şi ulterior arestat până la finalizarea anchetei.

În reacție, liderul Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova a declarat că acțiunea este una regizată și bine pregătită din timp.

„Eu m-am pregătit pentru un asemenea scenariu. Mai ales că se vorbește cum se pregătește Usatîi în fața Parlamentului, dar și demersul lui Gurin. Acest show a fost mult prea scump și gândit mult. Mai bine se venea cu o manieră profesionistă”, a declarat Filat.

Liderul PLDM spune martorii în dosarul Băncii de Economii au fost manipulați și șantajați de către instituțiile controlate de democratul Vladimir Plahotniuc.

„Pe parcursul activității mele am făcut multe greșeli. Îmi asum toată responsabilitatea politică, dar vreau să vă spun că tot sistemul din Moldova este controlat de o singură persoană. Este vorba despre Vladimir Plahotniuc. Ilan Shor a făcut mărturii false doar pentru a fugi de responsabilitate”, a declarat Filat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*