Ultimele Știri

Mihail Vlasov a primit o lovitură puternică în procesul în care e cercetat

Mihail Vlasov a primit o veste la care nu se aştepta. După ce a recunoscut faptele de care este acuzat, în ideea ca va fi judecat prin procedură simplificată, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au hotărât ca procesul să se desfăşoare normal.

Această procedură de judecată ar fi însemnat că judecătorii pot să îi reducă pedeapsa lui Vlasov. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins cererea lui Vlasov de judecare în procedură simplificată şi au decis ca procesul acestuia să se des­făşoare în procedură normală. Mihail Vlasov e judecat pentru trafic de influenţă.

Mihail Vlasov a cerut ieri judecă­torilor să îşi schimbe domiciliul din Iaşi în Bucureşti, întrucât, de două ori pe săptămână, el trebuie să meargă la DNA Bucureşti pentru a respecta obligaţiile controlului judiciar. Mihail Vlasov a fost trimis în judecată de DNA după ce a fost prins în flagrant delict primind prima parte dintr-o mită record. Vlasov ar fi cerut de la un om de afaceri un milion de euro pentru a-l ajuta să câştige un proces de la Curtea de Arbitraj, proces în care afaceristul avea calitatea de pârât.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*