Ultimele Știri

Miercurea Neagră, ziua în care democrația a fost călcată în picioare

Madalin Voicu Deputatul Madalin Voicu se adreseaza plenului Camerei Deputatilor, miercuri 17 Februarie 2016, in timpul sedintei convocate pentru votarea ridicarii imunitatii sale parlamentare, solicitata de DNA, intr-un dosar de coruptie si spalare de bani. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Clasa politică din România a mai reușit o performanță negativă, miercuri, după ce a salvat doi presupuși infractori de cătușe, un premier s-a bâlbâit temător în fața senatorilor, iar președintele a sărit în apărarea infractorului Dan Voiculescu. 

Politicienii români nu reprezintă cetățeanul ci propriile interese. Partidele politice au devenit în România grupuri de criminalitate organizată. Circa 40% din senatorii și deputații României sunt urmăriți penal, condamnați sau implicați într-o măsură sau alta în infracțiuni de corupție. 

Clasa politică din România a devenit un cuib de criminalitate organizată, o mafie ce nu se lasă răpusă cu una cu două. Scandalul provocat de așa zișii jurnaliști  ai trustului Intact ne-a mai arătat încă o dată că România este condusă de o turmă de infractori. 

De mai bine de un an și jumătate este amânată punerea în aplicare a unei decizii definitive și irevocabile a unei instanțe, însă pentru unii este un lucru banal. Da(…), o spune chiar președintele României Klaus Iohannis. Premierul Cioloș a încercat să se țină pe poziții, dar s-a dus la Senat ca un miel la tăiere. A spus că acțiunea ANAF este legală, iar la sfârșit o condamnă.

Cioloș a fost pus în funcție de teama străzii, însă nu are nicio putere în fața celor care trag sforile din spate. Premierul devine de multe ori o păpușă manevrată de păpușari, cu sau fără voia sa. 

Liberalii și socialiștii ne-au promis că nu se vor mai opune acțiunilor justiției, însă ieri am asistat la un nou episod. Mădălin Voicu a fost salvat de cătușe pentru că e simpatic, iar la domnul Păun nu a mai fost cvorum. Totuși a fost drăguț cu procurorii, le-a transmis că le bagă câteva cuțite în gât. 

Ziua de 17 februarie 2016 va intra în istorie ca miercurea neagră, ziua în care democrația a fost călcată în picioare. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*