Ultimele Știri

Micul Ceaușescu ia de la procurori și dă la hoți

Monica Macovei îl critică dur pe Victor Ponta pentru faptul că a taiat bani din bugetul Direcției Naționale Anticorupție. Macovei îl compară pe Victor Ponta cu dictatorul Nicolae Ceaușescu datorită evenimentului de lansare a candidaturii la prezidențiale pe Arena Națională. 

”Micul Ceaușescu care, de ziua lui de naștere, ocupa cel mai mare stadion din țară și paraliza Bucureștiul pentru o petrecere scumpă și grandomană, s-a decis să fie zgârcit cu cei care apără banul public și îi destructurează partidul-mafie pe care îl conduce. Ponta a decis că procurorii n-au nevoie de bani și a propus reducerea bugetului Ministerului Public cu 32%, așadar și al DNA.”, afirmă Monica Macovei. 

Monica Macovei spune că partidul mafie PSD și Victor Ponta sunt principalii vinovați pentru tăiere bugetului DNA, fiindcă ”în ultimii 2 ani, DNA a identificat si a cerut recuperarea a circa 500 de milioane de euro, bani furați de la români, și solicită acum un buget de 25 de milioane de dolari pentru 2015 pentru a putea în continuare recupera banii românilor de la cei care îi jefuiesc. Drept răsplată, PSD a decis să nu le dea acest buget procurorilor anticorupție, să le taie fondurile și să le dea acolo de unde se poate fura sau pentru a plăti dezmățul pomenilor electorale din 2014.”

”În plus, faptul că bugetul DNA nu mai este precizat distinct înseamnă că va sta tot timpul cu mâna întinsă la procurorul general Nițu. Sau pregătește oare Ponta comasarea DNA cu alte structuri de parchet dacă nu mai precizează separat bugetul DNA, încălcând astfel legea?”, se întreabă retoric fostul candidat independent la prezidențiale. 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*