Ultimele Știri

Microsoft va revoluționa piața cu Windows 9. Ce aduce acesta nou

Microsoft va debuta cu noul său Windows. Acesta va aduce modificări față de celelalte Windows-uri, în special la modul de actualizare al sistemul de operare. Astăzi se vor afla mai multe detalii despre noul Windows 9, însă abia în jurul orei 20:00 când va avea loc un eveniment în San Francisco în cadrul căruia se va vorbi despre îmbunătățirile aduse.

Microsoft va dezvolta, va testa și va actualiza cu totul altfel fiecare versiune de Windows care vine după Windows 9 Threshold. Această schimbare ar putea însemna mult mai mult, pentru acest sistem de operare, decât noutățile pregătite pentru Windows 9.Windows 9 va fi prezentat oficial astăzi, începând cu ora 20.00, la un eveniment organizat de Microsoft în San Francisco.

Cu câteva zile înainte de evenimentul organizat în San Francisco, zvonurile legate de upgrade-ul de la Windows 8 la Windows 9. S-a zvonit faptul Andreas Diantoro, președintele Microsoft Indonezia a confirmat pentru o publicaţie locală, intitulată Detik, preţul pentru upgrade-ul de la Windows 8 la Windows 9 și l-ar fi declarat ca fiind gratuit.

Un eveniment neplăcut a fost publicarea online din greşeală a website-ului pentru versiunea Technical Preview a noului Windows. Deşi s-a acționat rapid pentru a șterge publicația, câteva capturi au fost vizualizate și păstrate de către utilizatori și le-au oferit detalii legate de noua versiune a sistemului de operare. Cu această ocazie a fost confirmat, de exemplu, noul meniu de Start ca fiind o combinaţie de elemente Metro şi detalii desprinse din Windows 7.

windows

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*