Ultimele Știri

MH17 – VIDEO: O crimă macabră, ascunsă sub preș! Oare cu cât a fost cumpărată tăcerea occidentalilor?

Autoritățile olandeze au prezentat raportul final despre doborârea cursei MH17, care a dus la moartea tuturor celor 298  de persoane aflate la bord.

Consiliul de Securitate olandez a prezentat dovezile adunate pe parcursul anchetei și cauza care a provocat această tragedie, însă nu a fost pomenit numele vinovaților. Cu toții ne așteptam ca autoritățile olandeze să pună punctul pe ”i” și să ne spună cine se face vinovat de această crimă. 

Avionul Malaysian Airlines a fost doborât de un focos lansat dintr-un sistem rusesc de rachete BUK. Racheta a fost lansată de pe teritoriul controlat de separatiștii pro-ruși, dar nimeni nu vrea să vorbească despre criminali. Deși dovezile duc la o singură concluzie, toată lumea tace.  În afară de autoritățile de la Kiev, nimeni nu a avut curajul să indice criminalul. 

Terror Russian number onePremierul ucrainean Arseny Yatsenyuk, a declarat că separatiștii pro-ruși nu aveau capacitatea să manevreze un astfel de sistem complex de rachete, acest lucru îl puteau face doar soldați ruși profesioniști. 

Vorbim totuși despre o crimă macabră, au murit 298 de oameni și nimeni nu se face vinovat de acest lucru. Cum se poate întâmpla așa ceva în secolul 21? 

Marți, occidentul și presa mondială au devenit părtași la o crimă abominabilă împotriva a 298 de oameni nevinovați. Este Rusia chiar atât de puternică de nimeni nu are curaj să ne spună adevărul?

Cine sunt criminalii?

Igor ”Strelkov” pe numele său real Igor Girkin un lider al separatiștilor din Donețk se lăuda ca un imbecil pe rețeaua de socializare Vkontakt că soldații săi au doborât un avion AN26, care s-a dovedit mai apoi a fi cursa MH17.  Din postarea lui Strelkov rezultă, scrie presa internațională, că separatiștii au confundat aeronava malaysiană cu una ucraineană.

10557289_803467326364747_9053964155605117597_n

”Avionul a fost doborât undeva în jurul oraşului Torez (din regiunea Doneţk). Este în spatele minei Progress. V-am avertizat – nu zburaţi în cerul nostru”, a precizat Girkin prin intermediul contului său de Vkontakt.

Zona unde a fost doborât avionul Malaysian Airlines corespunde cu cea relatată de comandantul forțelor proruse. 

Igor Girkin este cetățean rus, mercenar de profesie, luptător pe mai multe fronturi, iar în ultima perioadă a fost cunoscut ca liderul separatiștilor pro-ruşi din estul Ucrainei. Acesta este cunoscut sub numele de IGOR STRELKOV, care se traduce în limba română “Pușcașul” datorită faptului că este un foarte bun cunoscător al diferitelor tipuri de armă și le folosește cu îndemânare.

UkraineIgor Strelkov prezintă presei ruse sodații ucraineni capturați

Igor Strelkov are gradul de colonel în armata rusă și a luptat în războiele din Transnistria, Bosnia, Cecenia, și a participat la ocuparea Crimeei și organizarea forțelor teroriste din Donbas(Lugansk și Donețk). Strelkov a fost acuzat de participarea la masacrul de la Vișegrad împotriva etnicilor bosniaci. La Vișegrad au fost masacrați 3000 de etnici bosniaci.

Acest criminal a fost făcut dispărut de forțele pro-ruse. La un moment dat au apărut informații în presa rusă că acesta ar fi fost ucis pentru a nu vorbi despre doborârea avionului Malaysian Airlines M17. 

Principalul terorist al lumii nu este nimeni altul decât Vladimir Putin. Putin și soldații săi sunt vinovați de doborârea cursei MH17, dar repet toată lumea tace.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on MH17 – VIDEO: O crimă macabră, ascunsă sub preș! Oare cu cât a fost cumpărată tăcerea occidentalilor?

  1. Adevarat sau nu, nu sunt multi oameni in lume care ar vorbi in fata lui Putin.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*