Ultimele Știri

Mesajul de Anul Nou al președintelui Iohannis pentru români

S-a schimat anul, s-a schimbat și președintele. Klaus Iohannis a transmis, astăzi, în ultima zi a anului, primul mesaj de Anul Nou în calitate de președintele României. Cu această ocazie, președintele își exprimă speranța „ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalității pe care cu toții ne-o dorim!”

”Dragi români din ţară şi din străinătate, Încheiem un an care ne-a adus provocări şi schimbări. Începem un an nou în care va trebui să construim temeinic, pentru ca speranţa să devină realitate. Şi o vom face împreună”, afirmă Klaus Iohannis într-un mesaj video postat pe pagina Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit președintelui, „de Sărbători, suntem mai buni unii cu alţii, avem mai mult timp pentru cei care trec prin greutăţi, avem şi mai multă încredere şi speranţă în viitor şi lăsăm la o parte ce ne desparte şi păstrăm ceea ce ne uneşte”.

 

 

”Gândul meu se îndreaptă azi către voi toţi, concetăţenii mei de pretutindeni. Către cei mai tineri, care îşi doresc un viitor mai bun în ţara noastră. Către cei care, prin munca şi iniţiativa lor, duc România înainte. Către părinţii şi bunicii noştri, care ne-au croit un drum în viaţă. Gândul meu se îndreaptă azi către cei care slujesc sub drapelul României şi al aliaţilor noştri şi ne fac cinste. Şi către cei pentru care România înseamnă «acasă», oriunde s-ar afla”, se menţionează în primul mesaj de Anul Nou de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele transmite cu acest prilej dorinţa sa, pentru noul an: ”Aş vrea ca de acum înainte să nu fie nevoie de zile speciale pentru încredere şi speranţă. Aş vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalităţii pe care cu toţii ne-o dorim!”

Şeful statului îşi încheie mesajul cu urarea ”Sărbători fericite şi «La mulţi ani»!”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*