Ultimele Știri

Mesaj pentru Traian Băsescu la ieșirea din penitenciar

elena_udrea

La ieșirea din penitenciarul Târgșor, Elena Udrea, a ținut să îi mulțumească lui Traian Băsescu pentru încrederea acordată și sprijinul oferit.  

A fost destinul meu să cunosc această experienţă. Şi familiile arestaţilor îşi pun speranţa că ieşind de aici pot face ceva pentru ei, pentru justiţia care se face de multe ori cu abuzuri.

Aici, la Târgşor, echipa care conduce această instituţie este formată din oameni minunaţi care încearcă cu foarte mult suflet că compenseze lipsa resurselor. Au nevoie de sprijin.

Femeile de aici au acasă familii, copii, poate au greşit, dar merită să trăiască aici decent. Nu a fost uşor, ştiam ce mă aşteaptă de ani, sunt parte a clasei politice şi ştiu ce se poate întâmpla atunci când măcar o parte din justiţie se lasă controlată dacă nu de politicieni, atunci de orgolii.

Faptul că am putut să ies azi pe această poartă arată că justiţia are o şansă, există profesionişti, oameni curajosi, corecţi care pot face ca justiţia să fie dreaptă. Mă bucur că ies de aici, am primit sute de scrisori de la oameni ajunşi în spatele gratiilor care îşi pun speranţa că voi putea schimba ceva.

Voi rămâne în politică pentru că sunt foarte multe lucruri de schimbat. Le mulţumesc celor care au vorbit cu onestitate despre situaţia în care mă aflam, şi în mod special preşedintelui Traian Băsescu pentru că a continuat să creadă în mine.

Nu l-am sunat. 

Poate s-au generat frustrări, politicienii nu sunt iubiţi, dar dacă ar fi să pedepsim clasa politică, ar trebui să fiu printre ultimii pedepsiţi.” – a declarat Elena Udrea la ieșirea din penitenciar.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*