Ultimele Știri

Mesaj inedit din partea patronului Lactate Brădet

bradet

Patronul companiei Lactate Brădet vine cu o propunere inedită pentru susținătorii săi din mediul online și nu numai. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj unde le propune celor care l-au susținut în ”scandalul E.coli” să deschidă o fabrică cu aceleși nume, Lactate Brădet, duce ce a fost nevoit să închidă fabrica. 

Marius Badea le mulțumește cu această ocazie celor care au făcut cunoscut la nivel național brandul Lactate Brădet.

„Vreau să vă propun ceva inedit. Nu ştiu dacă se poate, dar lansez o idee şi vă rog să o analizaţi. Dumneavoastră aţi făcut din <Lactate Brădet> un brand cunoscut naţional. Eu cred că este normal ca acest nume foarte drag mie să vi-l dau Dvs. pentru că nu este meritul meu şi el trebuie să se întoarcă la cei ce l-au creat cu adevărat. Haideţi să facem un brand al românilor, un produs românesc pentru noi, să ştim cu adevărat ce mâncăm, să ştim cu adevărat că produsul are un preţ corect şi o calitate deosebită, să fim siguri că putem să-l dăm copiilor noştri şi nimeni să nu-l mai poată contesta”. 

„Rog persoanele care au studii în domeniu să ne spună dacă se poate face (compania – n.r.), total transparent”, scrie Badea.

Totodată, patronul firmei Lactate Brădet a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că angajaţii fabricii nu au deocamdată motive de îngrijorare, deoarece îşi vor încasa salariile, chiar dacă nu au muncit.

„Brădetul e un brand creat de oameni şi aşa vreau să rămână! Exact cum am scris pe Facebook, mă voi consulta cu toată lumea. Voi crea, probabil, un site unde o să aştept păreri. În fucţie de acestea, voi reconstrui Lactate Brădet. Posibil va fi o altă locaţie, dar totul construit cu ajutorul susţinătorilor, astfel încât acest nume să nu mai fie terfelit de oricine doreşte. Până în momentul de faţă nu ştiu ce s-a mai întâmplat, n-am mai primit nicio veste în urma controalelor. Aştept cu sufletul la gură rezultatele”, a afirmat Badea.

Acesta a adăugat că nu s-a gândit să-i dea în judecată pe cei care „i-au făcut rău”.

Patronul firmei de prelucrare a laptelui Lactate Brădet din Argeş, Marius Badea, declara, marţi, după ce Bacteria Escherichia Coli a fost descoperită într-un lot de brânză de vacă produsă de firmă, că închide producţia şi că nu mai crede în reabilitarea unităţii, deşi este posibil ca „ministrul să se fi grăbit să arate” spre companie.

În replică, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, afirma că dovada legăturii dintre brânza cu E.Coli de la „Lactate Brădet” şi cazurile bebeluşilor din Argeş îmbolnăviţi nu există, Ministerul Sănătăţii având datoria să finalizeze ancheta, el apreciind însă că, prin indicarea producătorului, poate a salvat alte vieţi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*