Ultimele Știri

Mesaj de la Samsung pentru cei care dețin un Galaxy Note 7: Să închidă dispozitivul și să înceteze să îl mai utilizeze

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd a anunțat că suspendă producția de Galaxy Note 7, după ce și cel de-al doilea model de telefon s-a dovedit a fi un eșec. De asemenea, compania îi sfătuiește pe cei care care sunt în posesia modelului să închidă dispozitivul și să nu îl mai utilizeze.

Samsung a cerut tuturor operatorilor de telefonie mobilă să oprească de la comercializare Galaxy Note 7, atât dispozitivele originale cât și cele destinate a le înlocui, până când va descoperi cauza incendiilor.

„Consumatorii care dețin fie un Galaxy Note 7 original fie unul înlocuitor ar trebui să închidă dispozitivul și să înceteze să îl mai utilizeze”, se arată într-un comunicat al grupului sud-coreean.

Valoarea de piață a Samsung s-a diminuat cu 14.700 miliarde woni (13,2 miliarde de dolari), în urma acestui anunț. Specialiștii susțin că decizia de a opri comercializarea Galaxy Note 7 pentru a doua oară în mai puțin de două luni de la lansare ar putea aduce un grav prejudiciu de imagine brand-ului.

Este posibil că această decizie a ucis brandul Note 7 . Cine poate ști dacă va mai fi relansat vreodată”, a apreciat Edward Snyder, director la Charter Equity Research.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*