Ultimele Știri

Mesaj alarmant: ”România este pământ islamic şi trebuie eliberat”

România ar putea fi ținta atacurilor teroriste, această presupunere fiind întărită de declarația șeicului Omar Bakri, care declară că România este pământ islamic iar musulmanii trebuie să îl elibereze.

Șeicul a enumerat mai multe state care ar fi devenit islamice, odată ce musulmanii au intrat pe acest tărâm. Printre statele enumerate de acesta se regăsesc și Spania, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo și Bosnia.

“Odată ce Islamul a intrat pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România , Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a precizat Omar Bakri.

De asemenea, țintă a atacurilor teroriste este și țara noastră vecină, Bulgaria, aceasta devenind o țintă legitimă din cauza trupelor sale din Afganistan și Irak.

„Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă.”

Omar Bakri declară că musulmanii pot face atentate în centrul Bulgariei, la fel ca și în România sau în alte state, acest lucru depinzând doar de ”tactica și de strategia concretă”.

Omar Bakri este unul dintre cei mai importanţi militanţi islamici din lume. Bakri a avut un rol important în dezvoltarea mişcării Hizb ut-Tahrir în Marea Britanie. În urma atentatelor din Londra din 2004, el a părăsit Regatul Unit şi s-a stabilit în Liban.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Mesaj alarmant: ”România este pământ islamic şi trebuie eliberat”

  1. george ciorobara // 20 septembrie 2015 at 2:10 // Răspunde

    dupa 41 de ani in America ,fara armata,sa ma invete fratii Romini,sa trag cu pusca,sint Romin ,ma intorc sa-mi apar pamintul stramosilor,din banat,mosul meu sa batut in amindoua razboaie mondiale,eu am fugit de comunisti,dar sint mai Romin decit ei,scump ii exilul,departe de cei dragi,dar nici arabi pe pamintul stramosilor mei,GGGGGGG

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*