Ultimele Știri

Merkel: Țările care se opun cotelor obligatorii de imigranți sunt ”un pericol pentru Europa”

angela merkel

Cancelarul german, Angela Merkel, a criticat miercuri țările UE care se opun cotelor obligatorii de imigranți, explicând că respingerea extracomunitarilor este „un pericol pentru Europa”.

Singurele țări care au votat împotriva cotelor obligatorii au fost Ungaria, Cehia, Slovacia și România. 

„Est-europenii – şi eu mă consider est-europeană – au aflat din experienţă că izolarea nu ajută”, a declarat Merkel la o reuniune a Partidului Popular European (PPE).

Mă întristează puţin faptul că exact cei care se consideră norocoşi că au putut vedea sfârşitul Războiului Rece acum se gândesc că pot sta total în afara unor evoluţii ale globalizării„, a adăugat Merkel.

Mi se pare că este o atitudine foarte ciudată. De aceea, trebuie să continuăm discuţiile pe această temă, ca prieteni„, a mai spus Merkel.

”Refuzul de a primi refugiaţi, în principiu, este – scuzaţi-mă că o spun atât de franc – un pericol pentru Europa”,  a concluzionat Angela Merkel. 

Acțiunile iresponsabile ale cancelarului german Angela Merkel au creat o criză umanitară în Europa, fenomen nemaiîntâlnit de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial.

Deși se erijează în rolul de cancelar al Europei Angela Merkel nu va avea mari șanse de câștig pentru că va provoca doar o divizare a UE. După criza imigranților Uniunea Europeană nu va mai fi niciodată la fel, iar efectele se vor face simțite în timp.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*