Ultimele Știri

Angela Merkel: Sunt complet surprinsă de știrile și imaginile din Paris

merkel

Cancelarul german Angela Merkel s-a declarat complet surprinsă de știrile și imaginile de la Paris, în urma celui mai mare atentat terorist din istoria Franței.

„Sunt complet surprinsă de știrile și imaginile din Paris. În acest moment, le transmit gândurile mele victimelor acelor aparente atacuri teroriste, cât și familiilor lor și tuturor locuitorilor Parisului”, se precizează într-un comunicat de presă.

Deutschland trauert mit Frankreich„Deutschland fühlt mit Ihnen in Ihrem Schmerz und in Ihrer Trauer“, versicherte #Kanzlerin #Merkel heute Morgen unseren französischen Freunden. Es könne nur eine gemeinsame Antwort auf die Anschläge geben – eine Antwort der Sicherheitskräfte und eine Antwort der Bürger: „Wir wissen, dass unser freies Leben stärker ist als jeder Terror.“ http://bpaq.de/fb_paristrauer

Posted by Bundesregierung on 14 Noiembrie 2015

„Noi, prietenii voștri germani, suntem foarte apropiați de voi. Plângem împreună cu voi”, a  spus Merkel.

„Cei pe care îi plângem au fost uciși în fața cafenelelor, în restaurante, într-o sală de concerte și în plină stradă. Ei au dorit să trăiască o viață de oameni liberi într-un oraș care iubește viata. Și s-au întâlnit cu cei care urăsc această viață liberă”, a adăugat Merkel.

„Acest atac asupra libertății nu vizează doar Parisul. Toți suntem ținte, și ne afectează pe toți. Din acest motiv trebuie să răspundem solidar”, a completat Angela Merkel.

Angela Merkel a fost cel mai mare susținător al imigranților clandestini sosiți în Europa din Orientul Mijlociu și Africa. Se pare că printre teroriștii ISIS care au comis atentatele teroriste s-au aflat și persoane venite cu valul de imigranți care a paralizat Europa lunile trecute. 

Ministerul de Interne german, a declarat că, a reținut săptămână trecută un imigrant care ar avea legătură cu aceste atentate teroriste. Imigrantul avea asupra sa arme de mare calibru și explozibili. 

În urma atentatelor teroriste și-au pierdut viața 128 de persoane și alte 250 au fost răniți, între care 99 sunt în stare grave. Doi cetățeni români și-au pierdut viața la Paris, ne anunță Ministerul Afacerilor Externe. Autoritățile franceze au descoperit asupra unui atentator sinucigaș un pașaport sirian. Acesta s-a aruncat în aer în fața stadionului Stade de France.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Angela Merkel: Sunt complet surprinsă de știrile și imaginile din Paris

  1. “Sunt complet surprinsă de știrile și imaginile din Paris. În acest moment, le transmit gândurile mele victimelor acelor aparente atacuri teroriste, cât și familiilor lor și tuturor locuitorilor Parisului”……………..cum adica APATENTE, tantii…esti dusa fataaaa!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*