Ultimele Știri

Merkel este „şocată”! Atacul comis la Koln, gestul unui extremist care se opune venirii imigranţilor

merkel

Atacul comis sâmbătă în oraşul german Koln, soldat cu rănirea gravă a unei candidate susţinută de partidul CDU, a fost gestul unui extremist nemulţumit de politicile favorabile primirii extracomunitarilor, anunţă poliţia germană, în timp ce cancelarul Angela Merkel s-a declarat „şocată”.

„Este vorba de un atac cu caracter politic legat de faptul că Henriette Reker este responsabilă de primirea refugiaţilor” în Koln, a declarat Wolfgang Albers, şeful Poliţiei regionale.

Henriette Reker, o candidată independentă la funcţia de primar al Kolnului susţinută de partidul Angelei Merkel, Uniunea Creştin-Democrată (CDU), este în stare stabilă după ce a fost înjunghiată în piept şi în gât în cursul unui miting electoral desfăşurat sâmbătă.

Autorul atacului este un bărbat de 44 de ani, fără ocupaţie. El a fost reţinut.

„Atacatorul a declarat că a avut o motivaţie rasistă, fiind numulţumit de primirea refugiaţilor”, potrivit lui Norbert Wagner, un oficial din cadrul Poliţiei din Koln citat de cotidianul The Guardian.

„Angela Merkel este şocată şi condamnă acest atac”, a reacţionat purtătorul de cuvânt al cancelarului german.

„Este vorba de un act înspăimântător şi laş”, a declarat, la rândul său, ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere.

Popularitatea Angelei Merkel este în scădere din cauza politicilor favorabile primirii a sute de mii de imigranţi veniţi din Orientul Mijlociu şi din Africa.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Merkel este „şocată”! Atacul comis la Koln, gestul unui extremist care se opune venirii imigranţilor

  1. Pacat ca se intampla asa ceva in Europa zilelor noastre.

  2. Imbecilii soarelui.”EXTREMIST”-ul e cel care vrea sa-si protejeze patria impotriva unor imbecilii adusi cu forta care nu va altceva decat allah,jihad si singura lege dupa care se ghideaza e cea islamica ?

    Sunteti dotibotici cu totul.

    TERMINATI CU PROPAGANDA DE 2 LEI.

    Acela nu e „extremist” e un PATRIOT a carui exemplu ar trebui urmat de toti din celelalte tari obligati sa primeasca IMIGRANTI ILEGALI PLATITI SA VINA IN EUROPA.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*