Ultimele Știri

Membru PNL, în trecut condamnat la închisoare pentru corupție, acum candidat la primărie de municipiu

Mircia Gutău a fost fost numit de Comitetul Județean al PNL Vâlcea, candidat la Primăria Râmnicu Vâlcea, fiind votat de majoritatea membrilor, existând o singură abținere.

Potrivit unor surse din filiala Agerpres, cei doi copreşedinţi ai organizaţiei, Romulus Bulacu şi Cristian Buican, au fost desemnaţi să discute cu Mircia Gutău detaliile candidaturii şi implicit înscrierea lui în rândurile organizaţiei vâlcene a PNL. 

Mircia Gutău a fost desemnat candidatul liberalilor după ce, în urma unui sondaj de opinie, a ieşit detaşat pe prima poziţie în opţiunile vâlcenilor. 

Gutău a fost primar PDL al municipiului Râmnicu Vâlcea două mandate, fiind arestat în 2010 şi condamnat, pentru fapte de corupţie, la închisoare cu executare. În ciuda condamnării, Gutău a rămas o figură populară în Râmnicu Vâlcea, în toate sondajele efectuate de mai multe institute ocupând prima poziţie, potrivit știripesurse.ro.

Gutău se va confrunta, cel mai probabil, în anul electoral viitor, cu un alt fost primar PDL, actualul deputat independent Romeo Rădulescu şi cu social-democratul Ion Gigi Matei, primarul în funcţie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*