Ultimele Știri

Membri ai familiei ben Laden, la bordul avionului privat care s-a prăbuşit în Marea Britanie

Membri ai familiei ben Laden se aflau la bordul avionului care s-a prăbuşit vineri în Hampshire

osama ben laden

Membri ai familiei ben Laden se aflau la bordul avionului care s-a prăbuşit vineri în Hampshire, a anunţat sâmbătă Ambasada Arabei Saudite în Marea Britanie, relatează BBC News online.

Avionul privat s-a prăbuşit vineri în apropiere de Aeroportul Blackbushe, la Yateley, în sudul Angliei.

Ambasadorul saudit în Marea Britanie, prinţul Mohammed bin Nawaf Al Saud, a transmis condoleanţe familiei ben Laden, potrivit unui mesaj postat pe Twitter.

Ambasada saudită a anunţat că acţionează împreună cu autorităţile britanice în anchetarea incidentului.

„Alteţea Sa Regală prinţul Mohammed ben Nawaf Al Saud a transmis condoleanţe familiei şi rudelor lui Mohammed ben Laden, pe Aeroportul Blackbushe, în Marea Britanie, pentru marea pierdere pe care au suferit-o în urma prăbuşirii avionului la bordul căruia se aflau membri ai familiei”, se arată în mesaj.

Ambasada a adăugat că lucrează împreună cu autorităţile britanice pentru a urgenta transferul cadavrelor, în vederea funeraliilor şi înmormântării în Arabia Saudită.

Avionul, un Embraer Phenom 300, ar fi aparţinut unei firme de aviaţie deţinute de către familia din Arabia Saudită a fostului lider Al-Qaida.

Aeronava, care sosea de la Milano (Italia), s-a prăbuşit într-un târg de maşini de lângă aerodrom, imediat după ora locală 15.00 (17.00, ora României), şi a explodat la impact.

Pilotul şi cei trei pasageri au murit, dar nicio persoană nu a fost rănită la sol, potrivit Poliţiei din Hampshire

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*