Ultimele Știri

Meleşcanu:”Băsescu mi-a cerut lista cu numele ofiţerilor acoperiţi”

Teodor Meleşcanu, fostul director al Serviciului de Informaţii Externe, a recunoscut că Traian Băsescu i-a cerut numele ofiţerilor acoperiţi. „Subiectul SIE trebuie să înceteze!”, a  spus Meleşcanu.

„De la începutul campaniei electorale, în dezbateri se aduc o serie de teme parazitare care blochează dezbaterile pe problemele de fond al campaniei electorale. În ultimele 72 de ore, am asistat la dezbateri intense pe toate posturile de televiziune în legătură cu subiectul aşa-zişilor ofiţeri acoperiţi. Din punctul meu de vedere, această temă s-a încheiat. Tot ceea ce era de spus şi tot ceea ce era de scris s-a făcut până acum. Dacă mai există alte nelămuriri, acestea trebuie clarificate de către autorităţile române competente. Din această dispută între preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta pierde România, pierdem cu toţii. Preşedintele Băsescu nu are multe lucruri de pierdut, dar România are”, a spus Meleşcanu.

„Acest delir şi această manipulare trebuie să înceteze. Trebuie să înceteze pentru că românii au aşteptări mari de la aceste alegeri”, a mai declarat Meleşcanu.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*