Ultimele Știri

Mega-Moscheea premierului Ponta scoate cetățenii în stradă

moschee

Mega-moscheea premierului Ponta a declanșat furia cetățenilor care nu au fost consultați pe această temă, fiind puși în fața faptului împlinit de un Guvern incompetent. Pe 20 iulie a fost anunțat un miting de protest, în Piața Universițății din București, pentru a manifesta împotriva deciziei Guvernului de a aproba construirea unei mega-moschei în centrul Bucureștiului.

Manifestația a fost anunțată pe pagina de Facebook, „Nu vrem mega-moschee in Bucuresti„.

„Iniţiativa noastră de protest ‘Nu vrem mega-moschee în Bucureşti’ a devenit peste noapte, într-un timp record, una din cele mai mari şi active pagini de protest din România, cu peste 10.000 de membri. Se pare că românii, ca şi în trecutul lor istoric, nu rămân indiferenţi când statul turc sau otoman doreşte să construiască o moschee ca simbol al hegemoniei lui şi al supremaţiei islamului, în ţară noastră.

Dacă de 25 de ani nu mai trăim în comunsim, ci într-o democraţie, considerăm că guvernul nostru nu (mai) poate să ia decizii de interes naţional, fără să se consulte cu cetățenii, căci cetățenii acestei ţări ar trebuie să fie SINGURUL factor de decizie!

Construirea ( de către Republica Turcă) a cele mai mari moschee în capitală noastră, constitue fără doar şi poate o chestiune de interes naţional şi de siguranţă naţională.

Fiindcă înstrăinezi un teren de 11.295 metri pătraţi în centrul Bucureştiului în valoare de 4 millioane de Euro din patrimoniul ţării.

Fiindcă pune ţara şi capitală noastră în vizorul extremismului musulman.

Fiindcă sfidează cultul eroilor neamului şi identitatea istorică a Statului Român, care s-a clădit în sute de ani de lupta împotriva imperiului otoman (turc).

Findca este un simbol al politicii expansioniste a Turciei şi ne pune IARĂŞI în zona lor de influenţă, din care am crezut că am scăpat acum 100 de ani.

Findcă va face din ţară noastră un punct de reper pentru imigranţii musulmani din Africa, Orientul Mijlociu şi Asia care în momentul de faţă se îmbarcă cu sutele de mii pentru a ajunge în Europa şi care au o cultură, valori şi educaţie total diferită faţă de ale noastre.

Fiindcă încalcă structura architecturala a capitalei noastre, mai ales când în Bucureşti să va afla cel mai mare minaret din Europa şi se va auzi strigarea muezinului de 5 ori pe zi.

Fiindcă tulbură relaţia dintre români, dar şi a altor minorităţi (armeni, evrei, greci) cu minoritatea turco-tătară, care până acum niciodată nu a fost problematică, ci foarte liniştită.

Fiindcă moscheea va deveni, fără doar şi poate, un centru de răspândire a religiei musulmane în România şi Europa, iar România va deveni astfel un exportator al islamismului în Europa.

Niciun partid sau politician nu ne-a prezentat la ultimele alegeri acest proiect monstruos şi periculos, şi astfel reiese că cetățenii României nu au avut ocazia să îşi spună punctul de vedere.

Repetăm, este un imperativ cerut democraţiei ca cetăţenii să fie factorul de decizie asupra viitorul lor.

Iniţiativa noastră cere respecatarea voinţei cetăţeanului prin organizarea unui referendum liber, în care anterior toate grupurile relevante, mai ales societatea civilă, să se poată face auzită, şi care va consulta părerea cetățeanului asupra construirii acestei mega moschei în Bucureşti.

Referendumul este dreptul nostru, garantat prin Constituţia României pe care politicienii noştri (din toate partidele) au jurat să o respecte şi să o apere.

Planul de acţiune

Ieşim din exclusivitatea spaţiului virtual, iniţiativa noastră va milita în stradă pentru organizarea unui referendum democratic.

Strângem semnături în Bucureşti pentru organizarea unui referendum local asupra construirii mega moscheei. În paralel strângem şi semnături pentru un referendum naţional, dat fiind faptul că această chestiune este de fapt una de interes naţional, iar ofensivă islamistă, după ce a reuşit în Bucureşti, nu se va opri aici, va încerca extindere peste tot în ţară.

Vom organiza un miting de protest în Piaţa Universităţii (statuia lui Mihai Viteazul), Luni, 20.07.2015 ora 19:00 pentru a cere cu o voce unită şi puternică un referendum. Dacă Guvernul României şi Primăria Capitalei vor continua să ignore cetățenii şi voinţa lor, protestele noastre vor continua, până nu vom mai fi ignoraţi.

Este de o importanță maximă că românii indignaţi de acest proiect şi de ignorarea totală a voinţei lor, de către Guvern, să vină în număr cât mai mare !

Nu suntem împotriva islamului sau unei minorităţi.

Noi nu demonstrăm împotriva religiei islamului, ci împotriva răspândirii islamismului, a terorismului islamic şi a tendinţelor expansioniste şi neo-otomane a statului turc. Pe lângă zeci de mii de români ne susţine şi o mare parte din comunitatea armeană, evreiască şi chiar arabă, care contestă muftiul turco-tătar şi Statul Turc.

Cine suntem?

Iniţiativa noastră este una strict privată, adică nu suntem şi nu am fost susţinuţi de un partid politic. Iniţiativa este deschisă oricărei persoane care este împotriva ridicării acestei Mega Moschei în Bucureşti şi nu contează motivaţia lui, cât timp nu încearcă să introducă şi alte poziţii în actiunele noastre. Activăm stric limitat împotriva Construirii acestei Mega Moschei şi islamizării României, nu ne vom pronunţa asupra altor discuţii care nu au legătură cu acest proiect.

Când să va termina protestul nostru?

Protestul nostru se va termina dacă Guvernul renunţă la acest proiect foarte dăunător pentru ţară noastră sau dacă românii, prin referendum, declară ferm că sunt pentru ridicarea acestei moschei. Altfel le garantăm susţinătorilor noştri, dar şi Guvernului, că vom milita în continuare pentru a face vocea majorităţii auzită!”, se afirmă pe pagina de Facebook.

Protestul va avea loc luni, 20 iulie, de la ora 19.00, în zona statuilor din Piaţă Universităţii.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*