Ultimele Știri

Medicul Yassin, implicat în cazul Omar Hayssam, eliberat

carti inchisoare

Medicul Mohamad Yassin, trimis în judecată de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, a fost eliberat din arest preventiv și plasat în arest la domiciliu, în urma unei decizii luate de Curtea de Apel București.

Medicul Yassin a stat în arest preventiv din luna aprilie a anului trecut, dosarul pe fond fiind judecat la Tribunalul București.

Mohamad Yassin este acuzat de DNA că, în perioada octombrie 2014 — martie 2015, în mod direct și prin intermediul unui complice, Tahli Fadel, a pretins de la doi denunțători suma de aproximativ 2 milioane euro, în schimbul intervenției sale pentru a obține anularea condamnării de 23 de ani închisoare primită de sirianul Omar Hayssam.

Mohamad Yassin a fost denunțat la DNA chiar de către Omar Hayssam dar și de cei doi intermediari.

În perioada octombrie 2014 — martie 2015, inculpatul Yassin Mohamad, în mod direct și prin intermediul inculpatului Tahli Fadel, a pretins de la doi denunțători suma de aproximativ 2.000.000 euro, prevalându-se de influența exercitată asupra organelor judiciare, în vederea desființării, pe cale extraordinară, a unei hotărâri de condamnare la pedeapsa închisorii cu executare aplicate unui condamnat, și el denunțător în cauză, cu consecința punerii în libertate a acestuia din urmă.

Comunicat  DNA

Numele medicului Mohamad Yassin a apărut și în dosarul Omar Hayssam, Acesta a fost împuternicit ca emisar în legătură cu eliberarea jurnaliștilor care au fost răpiți în Irak în urmă cu 11 ani. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*