Doctora care a dezvăluit situaţia medicamentelor ţinute sub cheie declară că este hărțuită de fosta șefă ATI: ”Strânge semnături împotriva mea de la colegi, îi îndeamnă să fie împotriva mea”

Elena Voicu, medicul care a scos la iveală faptul că medicamentele erau ţinute sub cheie de către fosta şefă a secţieia ATI de la Spitalul Pantelimon, declară că este hărțuită de aceasta. 

Laura Constantinescu, fosta șefă ATI, strânge smenături împotriva Elenei Voicu, pentru a o înlătura pe aceasta din funcția pe care o deține în spital.

„Deşi este suspendată (Laura Constantinescu), strânge semnături împotriva mea de la diverşi colegi, îi îndeamnă să fie împotriva mea şi încearcă să facă o situaţie tensionată pe secţia de terapie, ei nu vorbesc cu mine. Noul şef de la ATI s-a dat de partea ei. Ei, în loc să se ocupe de pacienţi, se ocupă de strângerea de semnături împotriva mea. Deşi Corpul de Control a stabilit să fie convocată o comisie de etică şi disciplină, spitalul nu a pus în aplicare raportul până acum. De curând, Laura Constantinescu a ameninţat o asistentă, i-a spus „ce ai făcut, te-ai dat cu inamicul?” Cu mine nu are voie să vorbească nimeni, ea induce o atmosferă tensionată, vrea să revină înapoi. Sunt hărţuită, nimeni nu vorbeşte cu mine, chirurgi care erau prieteni cu mine se întorc cu spatele la mine spunând că eu îi înregistrez la orice pas, dar eu nu am făcut niciun fel de înregistrare”, a explicat Elena Voicu pentru Mediafax.

Elena Voicu este susținută în afirmațiile sale de Camelia Roiu, medicul de la Spitalul de Arşi care a înregistrat imaginile cu pacientul pe rănile căruia erau larve, ulterior fiind deschisă şi o anchetă.

„Elena Voicu de la Spitalul Pantelimon este hărţuită, intimidată, împiedicată să-şi facă meseria. Acelaşi lucru s-ar fi întâmplat cu mine dacă acum eram în spital şi nu în concediu. Daca ne vor elimina pe cei care spunem adevărul şi ne pasă nu vom mai avea nici o şansă la vindecare. Domnule ministru, treziti-va!!! Sper că ştiţi ca vi se pregăteşte debarcarea, exact de către cei pe care nu aţi vrut să-i deranjaţi”, a scris Camelia Roiu pe pagia sa de Facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *