Medicii de la UPU-SMURD Floreasca: Încercăm să revenim la normalitate. Am decis retragerea demisiilor depuse ieri

Medicii de la UPU – SMURD Floreasca și asistenții medicali au început să își retragă demisiile și au declarat că vor încerca să revină la normalitate, sperând ca lucrurile să se îmbunătățească în viitor, conform Agerpres.

Carele medicale au decis să îşi retragă demisiile întrucât au primit “semnale pozitive” de la Ministerul Sănătăţii, care i-a asigurat că nu vor mai exista disfuncţionalităţi.

“Am decis să începem să ne retragem demisiile, după ce Ministerul Sănătăţii ne-a asigurat că toate problemele de funcţionare a spitalului se vor rezolva şi, mai ales, că nu se vor repeta. Noi asta am dorit, să ne putem desfăşura activitatea normal”, a declarat unul dintre demisionarii de la UPU-SMURD Floreasca, medicul Gabriela Bratosin.

Activitatea de la Spitalul de Urgență Floreasca va reveni la normalitate, declară medicii.

„Noi astăzi încercăm să revenim la normalitate și sperăm că lucrurile, pe viitor, vor merge într-o manieră normală. Ca urmare a discuțiilor purtate cu conducerea Ministerului Sănătății, am decis retragerea demisiilor depuse ieri de cei 22 de medici și câțiva asistenți”, a declarat, joi, pentru Agerpres, Alexandru Caloian, medic specialist la UPU.

El a precizat că reprezentanții Ministerului Sănătății au promis personalului medical că nu vor mai exista disfuncționalități în serviciul medical.

„Problema salarizării nu s-a pus niciodată în aceste zile ale protestului nostru. Principala nemulțumire a fost lipsa dialogului cu managerul spitalului și ostilitatea acestuia față de problemele noastre și de noi ca și oameni”, a adăugat medicul.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *