Ultimele Știri

Mazăre: ”Dacă nu iese Ponta şi nu se schimbă modul de a vedea lucrurile, nu mai stau”

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, vineri, la Congresul Extraordinar la PSD Constanţa, mai multe lucruri critice la adresa lui Klaus Iohannis.  Acesta este nemulțumit de faptul că Klaus Iohannis nu a ajuns încă președinte și a și recurs la gestul de  adepune plângere penală. Mazăre este de părere că acest lucru va deveni un gest la care va recurge des Iohannis în cazul în care își va câștiga funcția de președinte.

Mazăre nu a pierdut ocazia de a aduce mai multe remarci cu caracter jugnitor la adresa lui Iohannis, punând în balanță binele pe care l-ar costitui desemnarea lui Ponta în funcția de președinte. Acesta a declarat chiar că nu va mai sta dacă Ponta nu va fi președintele României, întrucât s-a săturat de zilele petrcute pe săptămână cu avocații: ”Nu mai stau pentru că nu mai am satisfacţii, nu mai stau pentru că nu văd de ce trebuie să stau patru zile pe săptămână cu avocaţii. Am şedinţă dimineaţă cu avocaţii, am şedinţă la prânz cu avocaţii”.

De asemenea, la adresa lui Klaus Iohannis, acesta a declarat că acesta  ”nici nu s-a aşezat bine în funcţia de preşedinte şi a făcut plângere penală”. Acesta consideră ca în cazul în care Iohannis va ajunge președinte, ”numai asta o să facă”. De asemenea, Mazăre a declarat că acesta l-a ”manglit” pe Crin Atonescu după ce  a primit ajutor din partea lui.

”Al dracu, tace. Ce deştept e când tace. Tace şi face plângere. Vai, ce coloană vertebrală are! L-a adus Antonescu pe lângă el, l-a plimbat şi după aia l-a manglit pe Antonescu, l-a dat afară pe Antonescu şi a rămas neamţul care are coloană vertebrală”, a afirmat şeful social-democraţilor constănţeni.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Mazăre: ”Dacă nu iese Ponta şi nu se schimbă modul de a vedea lucrurile, nu mai stau”

  1. Aurelia Ionescu // 13 septembrie 2014 at 13:54 // Răspunde

    Poate iese Ponta iar modul de a vedea lucrurile nu se va schimba . De asa va fi ce-i mai spune mai „Mazarica”.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*