Ultimele Știri

Mărturie șocantă! Guvernul ascunde adevăratul număr al morților. Au fost 56 de persoane decedate în seara incendiului: ”Ăștia nu ne fură doar viața, ăștia ne fură chiar și morții”

club colectiv Sursa: MEDIAFAX

Numărul morților în urma incendiului din Colectiv este mult mai mare decât au ținut să menționeze autoritățile, conform unei surse. Se pare că Guvernul încearcă să ascundă adevăratul număr, urmând ca în perioada următoare să tot apară, ”din senin”, câte o persoană decedată.

Declarația este cu atât mai șocantă cu cât sursa declară că morții din seara de vineri ar fi fost puși în saci și ascunși mai apoi.

”Ieri, la Marșul Tăcerii, m-am întâlnit cu un amic. Mi-a spus că și-a pierdut patru prieteni în incediul de la Colectiv. Fusese cât pe ce să meargă și el la concert, dar a preferat să rămână acasă și să se uite la rugby.

E îngrozitor ce s-a întâmplat vineri-seară la Colectiv, mult mai îngrozitor decât știm noi ce s-a întâmplat. Am aflat adineauri o informație cumplită, nu pot să divulg sursa, dar lucrează la ISU.

Prieteni, lucrurile stau mult mai prost decât ne spun sursele oficiale. Mi s-a spus că, în realitate, au murit mult mai mulți oameni. Ceea ce știm noi, din surse oficiale, pe filiera Arafat, e că, inițial, au fost 27 de morți, 26 în prespital și unul în spital. Sursa ISU spune că mulți morți au fost puși în saci și asunși! Claudiu Petre, de exemplu, a fost de negăsit la început, după ce fusese căutat la IML și prin spitale. Apoi, a apărut, ca din senin, la IML. Mai sunt și alții care, în perioada următoare, ar trebui să apară, și tot din senin!”

Claudiu Petre, unul din tinerii care se aflau în clubul Colectiv în momentul producerii incendiului și care, deși ieșise printre primii din club, s-a întors să își salveze prietenii, a fost dispărut vreme de 24 de ore. Deși prietenii săi știau că acesta a fost luat cu ambulanța de la locul tragediei, le-a fost imposibil să îl găsească pe acesta, deși au căutat în repetate rânduri în toate spitalele în care fuseseră internați răniții în urma incendiului.

În mod inexplicabil, după 24 de ore de căutări, trupul mort al acestuia a apărut la IML, acolo unde prietenii lui Claudiu căutaseră deja de 3 ori. Cum este posibil ca un trup mort să apară din senin într-un loc în care a părut că nu se află, vreme de 24 de ore, nu vom afla niciodată. Dincolo de ușile spitalului, se dă o luptă ale cărei secrete nu le vom afla probabil niciodată.

2

1

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Mărturie șocantă! Guvernul ascunde adevăratul număr al morților. Au fost 56 de persoane decedate în seara incendiului: ”Ăștia nu ne fură doar viața, ăștia ne fură chiar și morții”

  1. A trecut un sfert de veac de la Revolutie insa…
    Mentalitatile tipic comuniste au ramas si continua sa produca efecte!
    In definitiv… cui foloseste „fardarea” realitatilor?
    Guvernantilor nu le foloseste prea mult astazi. In viitor aceasta politica le va dauna si mai mult caci timpul trece repede si vin alegerile ! Lumea, in special bucurestenii,va/vor sanctiona aceasta politica de ascundere a adevarului.

  2. STIMATI ROMANI, IESITI IN STRADA CU MIC CU MARE, SA DAM JOS TOATA CLASA POLITICA CARE ESTE CORUPTA, INCEPAND DE LA PRIMARII DIN COMUNELE SI ORASELE TARII PANA LA PRESEDINTE ( REFERENDUM)

  3. Cat de nemernic trebuie sa fii pentru a lansa asemenea zvonuri si cat de …naiv trebuie sa fii sa le dai crezare.Autocenzurare la cuvantul NAIV.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*