Ultimele Știri

Marșuri și comerări în memoria victimelor de la Colectiv

colectiv

Circa 1.000 de persoane, preponderent tineri, au participat la un marș al tăcerii în memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv.

Evenimentul este gândit ca un marş al tăcerii, între Piaţa Unirii şi clubul Colectiv, persoanele interesate să participe fiind rugate să aducă la manifestare câte o candelă.

„Acest marş nu are nicio legătură cu ieşirile în stradă din ultimele zile. Vrem doar să aducem un omagiu tinerilor care şi-au pierdut viaţa în dezastrul de vinerea trecută!”, se spune pe pagina de Facebook „Marşul tăcerii #Colectiv”.

„Încerc un pic să îmi imaginez prin ce trec cei afectaţi direct de tragedia petrecută vinerea trecută în club Colectiv şi… uitaţi-vă la cei de lângă voi… fraţi, prieteni, părinţi, copii, iubiţi… gândiţi-vă că oricare dintre ei putea fi acolo… sau poate chiar voi… din cauza asta m-am gândit că ar fi bine să ne exprimăm solidaritatea faţă de cei care sunt nevoiţi să treacă prin cele mai grele încercări ale vieţii. Haideţi să arătăm că şi nouă ne pasă şi suntem alături de ei!”, se mai spune pe aceeaşi pagină de Facebook.

La Patriarhie au bătut clopotele în memoria victimelor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*