Ultimele Știri

Marșul Demnității de la KIEV! Îngrijorare și resemnare?

marsul demnității

Zeci de mii de ucraineni au participat astăzi la Marșul Demnității din Kiev, alături de câțiva lideri europeni și președintele ucrainean Petro Poroșenko.

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, lideri din Polonia, Georgia, Lituania, Letonia, Germania şi Slovacia au anunţat participarea la marş. Ucraina devine pe zi ce trece din ce în ce mai izolată, iar mai marii Europei se ascund în spatele unor sancțiuni impotente.

Sancțiunile occidentalilor nu pot opri colosul rus, gloanțele și tancurile lui Vladimir Putin nu au nevoie de bani, ci doar de oameni. Propaganda rusească atinge cote alarmante și îngenunchează Europa, chiar dacă ‘ei’ nu vor să o recunoască. Impotența Uniunii Europene va lansa a doua cortină de fier asupra bătrânului continent. 

kiev

Îngrijorarea de pe chipul președintelui ucrainean ne arată situația tragică în care se află țara sa și viitorul nostru în actuala ‘comunitate europeană’.

Manifestația a avut loc cu ocazia aniversării a unui an de la izgonirea de la putere a dictatorului Victor Ianukovici și instaurarea unui guvern proeuropean. În urma revoluției Euromaidan și pierderea Ucrainei de sub controlul autoritar, Rusia a anexat regiunea ucraineană Crimeea, iar în estul Ucrainei a izbucnit un conflict separatist, susținut de Moscova, soldat cu peste 5.700 de morţi.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Marșul Demnității de la KIEV! Îngrijorare și resemnare?

  1. U.E si Nato sunt de rahat…

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*