Ultimele Știri

Marlboro a lansat țigările cu marijuana pentru consumul recreațional

marlboro

Philip Morris  a lansat pe piață un nou tip de țigări care conțin marijuana. Phillip Morris este cel mai mare producător de țigări din lume, iar joi, a anunțat că va produce țigări cu marijuana pentru consumul recreațional.

Acest produs este comercializat sub marca „Marlboro M” și este disponibil pentru vânzare în magazinele de marijuana autorizate din statele Colorado și Washington DC.

”Compania noastră a fost interesată să producă țigări cu cannabis și a monitorizat piața de ceva vreme. Am luat în cele din urmă decizia de a face asta în statele Colorado si Washington D.C., unde este legalizat consumul de marijuana”, a declarat Serafin Norcik, director de marketing la Philip Morris.

În prezent, legislația din cele două state nu le permite americanilor să cumpere mai mult de un pachet o dată. Pretul unui pachet pornește de la 89 de dolari. În plus, trebuie să ai 21 de ani sau mai mult pentru a cumpăra țigările cu marijuana și să prezinți un act de identitate care să demonstreze că ai vârsta declarată.

De asemenea, dacă o persoană vinde altcuiva un pachet de Marlboro M, riscă sa fie amendată sau chiar să ajungă la închisoare.
Noul pachet Marlboro M este alb cu verde, contine 20 de țigarete, iar pe fiecare este desenat o frunză de marijuana.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Marlboro a lansat țigările cu marijuana pentru consumul recreațional

  1. articol de cacat scris de un jurnalist de cacat pe un site de cacat. http://www.snopes.com/politics/satire/marlboro.asp

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*