Ultimele Știri

Marius Lăcătuş: „Steaua a dat peste cel mai greu adversar posibil în preliminariile Champions League”

Marius Lăcătuş a analizat pentru site-ul nostru şansele Stelei de a se califica în grupele Champions League.  Fostul jucător emblematic al roş-albaştrilor crede că bulgarii de la Ludogorets sunt cel mai greu adversar pe care echipa lui Costel Gâlcă îl putea întâlni, însă crede că, cel puţin prin prisma istoriei, Steaua are prima şansă la calificare.

„Steaua a dat peste cel mai greu adversar pe care îl putea întâlni şi spun asta pentru că mă  gândesc la parcursul bun al echipei bulgare din Europa League din sezonul trecut. Eu spun totuşi că Steaua are prima şansă pentru că nu ştiu ce se poate spune despre  experienţa internaţională a echipei bulgare, care, zic eu, nu se poate compara cu cea a Stelei. Nu pot face aprecieri despre  jocul Stelei de acum cu Gâlcă antrenor faţă de ce era cu Reghecampf.  Îi doresc actualului antrenor al Stelei mult succes şi să ducă echipa Stelei în grupele Ligii Campionilor”, ne-a spus în exclusivitate Lăcătuş.

Cel supranumit „Fiara” a vorbit şi despre avantajul terenului propriu la partida de marţi, 19 august. „Întotdeauna când Steaua joacă pe teren propriu la un asemenea nivel, normal că aportul publicului, al fanilor, este unul foarte important. Nu este uşor să strângi în tribune 35-40.000 de oameni, iar acum va fi stadionul arhiplin. Fanii te împing mereu de la spate spre victorie”, a mai spus Marius Lăcătuş. Acesta a comentat şi care ar fi şansele la titlu pentru roş-albaştrii lui Gâlcă.

„Steaua rămâne favorită la titlu şi în acest an. Cred că vor fi trei echipe, cam aceleaşi din campionatul trecut, adică Steaua, Petrolul şi Astra care se vor bate la primul loc. Steaua, spun eu, ar trebui să fie atentă la Petrolul, acolo unde e Răzvan pe bancă. Petrolul e o echipă care joacă un  fotbal bun. Oricum, se anunţă un campionat mai încins faţă de cum a fost în ediţia trecută”, ne-a mai spus Marius Lăcătuş.

lacatus-4

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*