Ultimele Știri

Marine Le Pen, așteptată în România! Reuniune a naționaliștilor din Europa la Sinaia

Marine Le Pen, preşedintele Frontului Naţional din Franţa, alături de alţi eurodeputaţi din Mişcarea pentru o Europă a Naţiunilor şi a Libertăţilor, sunt aşteptaţi peste zece zile la o reuniune organizată la Sinaia.

Anunţul a fost făcut de Laurenţiu Rebega, singurul europarlamentar român membru al acestui grup din PE, el fiind şi vicepreşedinte al acestuia.

Conform sursei citate, Mişcarea pentru o Europă a Naţiunilor şi a Libertăţilor va organiza în 16 aprilie, la Cazinoul din Sinaia, Conferinţa Internaţională „Europa noastră – Europa Naţiunilor”,

Conferinţa va fi susţinută de europarlamentari ai Mişcării pentru o Europă a Naţiunilor şi a Libertăţilor, iar key speaker-ul va fi Marine Le Pen, preşedintele Frontului Naţional din Franţa, precizează Rebega într-un comunicat remis miercuri agenţiei News.ro.

”În cadrul conferinţei sunt invitate să susţină puncte de vedere şi personalităţi ale vieţii politice şi culturale din România. Conferinţa îşi propune să aducă în discuţie principalele teme ale curentului politic naţionalist la nivel european, precum şi poziţia Mişcării pentru o Europă a Naţiunilor şi a Libertăţilor faţă de problemele actuale ale Uniunii Europene”, se arată în comunicat.

La finalul evenimentului, participanţii vor susţine o conferinţă de presă.

Laurenţiu Rebega a organizat şi în decembrie 2015, la Bucureşti, o conferinţă a grupului naționalist din PE.

Rebega a fost ales eurodeputat pe listele PSD-PC-UNPR, însă în iulie 2015 a anunţat că a aderat la grupul Europei Naţiunilor şi Libertăţii, demisionând din Partidul Conservator. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*