Ultimele Știri

Mariana Câmpeanu, recompensată cu un post călduț de noul PNL

mariana_campeanu

Senatorul PNL Mariana Câmpeanu a devenit cunoscută datorită scandalul pensiei soțului său, în perioada în care a ocupat funcția de ministru al Muncii, în epoca USL. Pentru marile acțiuni politice va ocupa un post călduț la Comitetul Judeţean Executiv al PNL Hunedoara.

 Mariana Câmpeanu s-a remarcat în ultimii ani printr-o “absenţă asurzitoare” din viaţa politică şi administrativă a judeţului Hunedoara.

Cu toate acestea, graţie unei decizii a conducerii noului PNL, parlamentarul ales de două ori în judeţul Hunedoara obţine un post călduţ de decizie în noul organism de conducere al filialei hunedorene. Potrivit acestei decizii, parlamentarii fac parte de drept din noile organisme.

Mariana Câmpeanu şi-a început “aventura” în judeţul Hunedoara în anul 2010, atunci când, susţinută fiind de Mircea Moloţ a candidat şi a câştigat alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 3 Ţara Haţegului – Călan – Ţinutul Pădurenilor. Atunci, Mariana Câmpeanu a împărţit ochelari de vedere şi căni electorale, dar promisiuni tuturor hunedorenilor afectaţi de legile nedrepte ale ţării – mai ales în ceea ce priveşte legea pensiilor.

Deşi promisiunile au rămas doar pe hârtie, Mariana Câmpeanu a reuşit în 2012 o performanţă şi mai mare: a câştigat de această dată un mandat de senator în Colegiul Deva-Hunedoara-Călan-Ţara Haţegului-Ţinutul Pădurenilor. Dacă în primul mandat, Mariana Câmpeanu nu s-a prea obosit să vină în teritoriu, în al doilea putem spune că a lipsit cu desăvârşire.

Mai multe detalii pe Hunedoara Liberă

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*