Ultimele Știri

Marian Vanghelie, vărul acestuia și alte trei persoane, reținute în mega-dosarul de mită

Marian Vanghelie la DNA

După mai multe ore de percheziții și audieri, primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a fost reţinut pentru 24 de ore, de procurorii DNA, fiind suspectat că a luat mită pentru a favoriza firmele unui om de afaceri să obţină contracte de două miliarde de lei cu primăria.

La scurt timp după ce Marian Vanghelie, vărul acestuia Mircea-Sorin Niculae și alte trei persoane au fost aduși la DNA, pentru a fi audiați în dosarul privind favorizarea unor firme în atribuirea unor contracte de două miliarde de lei cu primăria sectorului 5, aceștia au fost reţinuți pentru 24 de ore.

Marian Vanghelie urmează să fie dus în arest, procurorii urmând să stabilească ce măsură preventivă vor cere în cazul său.

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a fost adus, în jurul orei 22.15, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat. Întrebat de jurnalişti dacă a luat mită, Vanghelie a răspuns „O să vă convingeţi”, înainte de a intra în sediul DNA, adus de jandarmi.

Primarul Sectorului 5 este suspectat că, începând din 2007, l-a ajutat pe omul de afaceri Marin Dumitru să obţină contracte cu primăria în valoare de două miliarde de lei, primind în schimb un comision de 20 la sută, potrivit anchetatorilor DNA.

CONFERINTA EXTRAORDINARA - PSD BUCURESTICitește și: Marian Vanghelie ar fi primit o mită de zeci de milioane de euro

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Marian Vanghelie, vărul acestuia și alte trei persoane, reținute în mega-dosarul de mită

  1. ACEST ROM NU AVEA CE CAUTA ACOLO CINE LA VOTAT ESTE PARTAS LA FURT

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*