Ultimele Știri

Marian Vanghelie despre Victor Ponta: S-a umilit în fața lui Traian Băsescu pentru a fi pus ministrul Justiției

Aflat la emisiunea ”Jocuri de putere”, joi seară, 28 noiembrie, Marian Vanghelie a făcut mai multe afirmații la adresa lui Victor Ponta. Acesta îl acuză pe premier că s-a umilit în fața lui Traian Băsescu pentru a fi pus ministrul Justiției.

Marian Vanghelie, după ce a fost exclus din PSD, își descarcă nemulțumirea și face declarații contra lui Victor Ponta, prin care scoate la lumină câteva aspecte pe care acesta consideră că o parte dintre oameni nu le știu.

„Ştiţi că în timpul în care noi făceam discuţiile cu PDL, când am fost la guvernare, Ponta s-a dus acasă sau la Traian Băsescu la birou şi l-a rugat şi s-a umilit să îl pună ministrul Justiţiei. Şi aţi văzut şi pozele, aşa sunt, aşa face, aşa face cu toată lumea: Miau, miau, miau. A zis bine preşedintele, pisicuţ”.

De asemenea, acesta confirmă că nu mai are încredere în viitorul lui Victor Ponta și asigură că dacă Ponta nu pleacă ”acasă” de unul singur, va fi oricum ”dat afară” de ”stradă”

”Domnul Ponta pleacă acasă. Asta varianta bună, că eu cred că până de Paște îl va da strada afară. M-am uitat la cum au votat oamenii, m-am uitat în toată capitala și am văzut tineri care nici nu cred că ar fi ieșit la vot dacă nu simțeau pur și simplu că trebuie să iasă ca să îl trimită pe Ponta acasă.”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*