Ultimele Știri

Foto: Marian Vanghelie, captiv într-o ”închisoare” de 800.000 euro. Cum arată arestul la domiciliu pentru acesta

Marian Vanghelie continuă să fie arestat la domiciliu, fiind „captiv” într-o ”închisoare” pentru care plătește 3.000 euro pe lună. Locuința cu șase camere, patru băi, două terase și o priveliște de vis ar putea fi considerată o închisoare de lux, la care ar putea râvni oricine.

După ce a stat cinci luni înghesuit într-o celulă de 12 mp, acesta se bucură acum de o vilă în valoare de 800.000 euro. Am putea considera că “Beciul domnesc” l-a afectat afectat serios pe primarul “care este”, din moment ce la ieşirea din arest şi-a închiriat una dintre cele mai luxoase vile din comuna Snagov, numită şi “Paradisul milionarilor”. Edilul suspendat a ieşit din arestul Poliţiei Capitalei în 10 iulie 2015, după ce magistraţii au decis ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu. Vanghelie s-a mutat cu iubita lui, Oana Mizil (40 de ani), şi fetiţa lor Maria (o lună şi jumătate) într-o vilă cu deschidere la lacul Snagov.

Pentru acest lux, Vanghelie plătește 3.000 euro pe lună, accesorizându-și locuința cu mobilă după bunul plac: gresie scumpă, marmură, parchet, şemineu, centrală proprie şi aer condiţionat. Locuinţa este ridicată pe un teren de 1.255 mp şi este situată într-o zonă liniştită. Are nu mai puţin de cinci dormitoare, dintre care două au băi proprii, două terase, o bucătărie, garaj, un ponton lângă care este ancorată o ambarcaţiune, dar şi o grădină ca-n poveşti.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA, în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

În acelaşi dosar sunt judecaţi, sub control judiciar, şi omul de afaceri Mircea-Sorin Niculae, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani, Sorin-Ştefan Ciocan, pentru spălare de bani şi directorul Economat Sector 5, Laura Ciocan, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani.

vanghelie

vanghelie

(Sursă foto: Mihai Ionescu)

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*