Marian Vanghelie anunță că va participa la alegerile parlamentare: ”Nu tac! Încă nu am spus tot ce ştiu, să fie foarte clar”

Fostul primar din Sectorul 5 al Capitalei, Marian Vanghelie a anunțat că va candida la alegerile parlamentare din toamnă și a declarat că „încă nu a spus tot ce știe” în dosarul în care este acuzat de corupție.

Marian Vanghelie a făcut anunțul luni la Curtea de Apel Bucureşti, unde s-a aflat alături de alţi doi inculpaţi din dosarul său de corupţie, pentru judecarea contestaţiilor la decizia Tribunalului Bucureşti de a le menţine măsura controlului judiciar.

„Înţeleg rolul DNA, dar şi când vor răspunde aceşti oameni. Nu mă interesează să iau legătura cu martorii din dosar. Voi candida la alegerile parlamentare. Oamenii politici trebuie să se bată pentru a se stopa abuzurile DNA. Nu mă interesează să fug din ţară, vreau să îmi continui activitatea politică. Nu sunt campionul denunţurilor din România. Nu ştiu să fac denunţuri. Vreau să intru în normalitate”, a declarat Vanghelie în momentul susţinerii cererii de ridicare a controlului judiciar.

Acesta a precizat că doreşte ridicarea măsurii preventive, pentru a putea călători la Washington,”din motive juridice şi politice”.

„Nu tac, nu tac, cu orice risc, orice se va întâmpla. Încă nu am spus tot ce ştiu, să fie foarte clar. Sunt un om care sunt foarte bine informat, ştiu ce se întâmplă în România. Ştiu de ce s-au pus în aplicare aceste lucruri, ştiu cine a pus în aplicare aceste lucruri. Nu mă sperie nimic.Este un mesaj pentru toate lumea, pentru toţi care ne învârtim”, a spus Vanghelie.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *