Ultimele Știri

Marian Vanghelie a fost eliberat, va fi judecat în arest la domicilu

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie a fost eliberat din arestul preventiv şi judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, au decis magistraţii instanţei supreme.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au admis contestaţia lui Vanghelie la prelungirea arestului preventiv, dispus în cazul său în 14 martie, şi au decis ca edilul suspendat să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia istanței este definitivă.

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost trimis în judecată, marţi, de DNA, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

În acelaşi dosar urmează să fie judecaţi, sub control judiciar, şi omul de afaceri Mircea-Sorin Niculae, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani, Sorin-Ştefan Ciocan, pentru spălare de bani şi directorul Economat Sector 5, Laura Ciocan, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani.

„A fost o experiență de viață, să știți. Chiar cred că, de multe ori, e bine ca să mai simti realitatea. Cine spune că aici este ușor, ori e nebun, ori e nebun. Mă simt putin mai echilibrat. Am stat și am făcut așa un „remember” asupra greșelilor pe care le-am făcut și a prietenilor și a relațiilor și a cunostințelor și a colegilor de partid și se dovedește că se poate și fără să dai denunț si am ținut foarte mult să ies cu demnitate din aceasta clădire. Sunt fericit că voi fi alaturi de Oana, de băiatul meu, de familia mea. Mi-am dat seama că am tratat superficial relația de familie și mi-am dat seama că asta e cel mai important în viață”, a declarat Marian Vanghelie, la ieșirea din arest.

Aseară, a fost așteptat de iubita lui, Oana Mizil, chiar la ieșirea din arest. Marian Vanghelie a vorbit cu jurnaliștii și s-a plâns de condițiile grele din penitenciar.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*