Ultimele Știri

Maria Apostol, fost PR al ProTV va lucra la Antena 3, unde va comunica pentru Gâdea

Maria Apostol s-a alăturat Antenei 3. Aceasta a fost considerată ”mâna dreaptă” a lui Adrian Sârbu atunci când lucra ca director de comunicare pentru Pro TV. Aceasta a plecat de la Pro TV în luna februarie, deși era văzută precum unul dintre oamenii care a gestionat cu putere imaginea Pro TV.

Ea lucra pentru Pro Tv de 13 ani iar la momentul plecării acesteia s-a stabilit că despărțirea Mariei Apostol de acesta s-a făcut cu acordul părților, fiind o problemă care s-a stabilit și finalizat în doar câteva zile.

Maria Apostol este licențiată în Jurnalism și a studiat la London Bussines. Plecarea ei a survenit odată cu schimbările ce au avut loc la postul de televiziune privind conducerea acesteia și a grupului-mamă CME, atunci când Adrian Sârbu a demisionat de la conducerea grupului.

Într-un comunicat întocmit de grupul Intact, acesta a declarat că Maria Apostol este unul dintre cei mai experimentați oameni de comunicare din media românească. Ea se va ocupa de strategia de marketing a canalului dar și de divizia de știri, care face parte din Observator.

Decizia acesteia este considerată de câtre mulți o lovitură pentru Adrian Sârbu, cu care avea o relație strânsă. Mai multe publicații au considerat această schimbare o ”lovitură de teatru”.

maria-apostol

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*