Ultimele Știri

Marea Britanie dă înapoi. Brexit-ul ar putea fi anulat: ”Nu mai suntem așa siguri”

Marea Britanie ar putea anula decizia de a ieși din Uniunea Europeană, după ce a analizat diferența dintre pierderi-câștig, cost-beneficiu. Decizia de anulare a Brexit ar putea fi aplicată rapid dacă britanicii își exprimă această dorință, susține fostul premier britanic Tony Blair.

Declarațiile fostului premier sunt în contrast cu cele ale Theresei May, care a spus că “Brexitul este Brexit”, atunci cand a venit vorba despre un doilea referendum.

“Poate fi anulat dacă cetățenii britanici decid asta, având în vedere că au văzut ce înseamnă acest lucru. Analizele pierderi-câștig, cost-beneficiu nu sunt avantajoase”, a declarat Tony Blair.

“De ce nu aveți în vedere toate opțiunile? De ce nu spuneți “ Noi am luat această decizie , am luat-o înainte să vedem care sunt consecințele, iar acum, văzând consecințele, nu mai suntem așa siguri”.”, a insistat tony Blair.

Publicul a primit primul anunț oficial cu privire la costurile Brexit-ului. Marea Britanie va fi forțată să împrumute 72.6 miliarde de dolari în următorii 5 ani din cauza unei încetiniri a economiei provocată de acest proces.

„Trebuie să învățăm ceva din aceste mișcări din întreaga lume, precum Brexit-ul sau victoria lui Donald Trump. Dacă nu, vom sfârși gândindu-ne că populismul de stânga va învinge populismul de dreapta . Acest lucru sigur nu se va întâmpla” a incheiat Tony Blair.

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Marea Britanie dă înapoi. Brexit-ul ar putea fi anulat: ”Nu mai suntem așa siguri”

  1. Se mai duce dracu acolo!!! Am fost 11 luni,timp in care am fost sluga intr-o puscarie pe bani.Nu se merita sa va bagati boala in oase!Sa ne cheme ei inapoi si sa ne ofere conditi mai bune de trai si un salar mult mai atractiv.

    • Sunt aici de 2 ani jumate, nu regret nimic. Am doua joburi, castig bine, strang bani si mi-e din ce in ce mai usor. Daca tu nu stii sa te descurci e problema ta.

    • Puscarias, pai cine pula mea te pune sa furi , sa vinzi droguri , sa bagi pizde pe produs ? Mai bine ai sta in romania , daca te-as vedea pe strada si as sti ca te ocupi cu furaciuni , te-as bate pana te-as lasa intr-o balta de sange si as suna la emigrari sa vina sa te ia sa te puna in primu avion acasa. Ca faceti de ras romania. Pisat ce esti

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*