Ultimele Știri

Marea Britanie ar putea rămâne fără locuri de muncă. Franța invită companiile britanice să-și mute sediul la Paris, după Brexit

Franța vrea să atragă cât mai multe dintre companiile britanice, odată cu ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Valerie Pecresse, unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni francezi, a declarat că va face tot posibilul pentru a aduce cât mai multe job-uri din Marea Britanie în Franța, scrie Bloomberg.

Valerie Pecresse pregătise deja un plan de atragere a companiilor britanice în Franța, chiar înainte ca Marea Britanie să se decidă în privința ieșirii din UE. Odată luată această decizie însă, politicianul  a început ofensiva și a declarat că va face tot posibilul pentru a ”lua job-uri”.

“Dacă trebuie să merg acolo şi să iau job-uri cu dinţii, aşa voi face”, a spus politicianul francez într-un interviu din Aix-en-Provence luna trecută.

Pecresse aprofită de oportunitatea pe care i-a oferit-o Brexit, ajutându-i pe cei aproximativ 700.000 de şomeri din jurul Parisului. După ce şi-a condus partidul într-o victorie răsunătoare în cea mai puternică regiune a Franţei pentru prima oară în ultimii 17 ani, Pecresse profită din plin de această șansă politică pe care o are.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*