Ultimele Știri

Manipularea PSD atinge cote nemaiîntâlnite

gabriela firea

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD a ieşit la orele 15.30 într-o conferinţă de presă şi a arătat imagini de la o secţie de votare din ”Londra”, unde nu se afla niciun alegător.

Firea nu a fost în stare să dea detalii despre ora la care a fost făcută înregistrarea sau unde se află respectiva secţie de votare. Din informațiile primite de la  românii din Marea Britanie,  am aflat că este vorba de o secţie din Liverpool, aflată la 290 de kilometri de Londra. Românii din diaspora au confirmat imediat faptul că acea secție de votare este în orașul Liverpool, și nu la Londra.

La această oră la Londra peste 10.000 de români stau la coadă pentru a-și exercita dreptul de vot. Mulți spun că nu vor reuși să voteze din cauza proastei organizări, intenționate, spun românii din Londra. 

Manipularea și turismul electoral au atins astăzi cele mai înalte cote, iar site-ul PresaLiberă.net a relatat în cel puțin 4 materiale video, infracțiuni ce țin de fraudarea turului II al alegerilor prezidențiale.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Manipularea PSD atinge cote nemaiîntâlnite

  1. 221 de mile intre londra si liverpoll daca ti se pare aproape inseamna ca esti proasta doamna firea

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*